KRAMA

Крпи 10 бр.

Галерија

640 ден.
Код на производ: 400.545.38
Карактеристики на производот 
 > Материјал:  100% памук
 > Боја:  бела
> 10 парчиња  во комплет

Димензии на производот

 > Должина: 30 см
 > Ширина: 30 см
 
Димензии на пакување

Број на пакување: 1
 > Должина: 32 см
 > Ширина: 17 см
 > Висина: 4 см
 > Бруто Тежина: 0,33 кг
www.odikea.com © 2020