KLIPSK

Масичка за во кревет / бела

Галерија

1,040 ден.
Код на производ: 002.588.82
Категории: Кујна
Карактеристики на производот 
 > Материјал:  пластика
 > Боја:  бела

Димензии на производот

 > Должина: 56 см
 > Ширина: 36 см
 > Висина: 26 см

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
 > Должина: 58 см
 >  > Ширина: 37 см
Висина: 5 см
Бруто Тежина: 1,54 кг
www.odikea.com © 2020