ASARUM

Тросед

Галерија

16,380 ден.
Код на производ: 502.846.47
Категории: Троседи
Карактеристики на производот 
 > Боја: сива
 > Материјал:  100% полиестер, метал, дрво,  полиуретанска пена 30 кг / м3

  • Димензии на производот:
 > Ширина: 193 см
 > Длабочина: 84 см
 > Висина: 73 см
 > Седиште, ширина: 193 см
 > Седиште, длабочина: 52 см
 > Седиште, висина: 41 см
 > Кревет, ширина: 132 см
 > Кревет, должина: 193 см 

  • Димензии на пакувањето: 
  •  > Должина 195 cm
  •  > Ширина 73 cm
  •  > Висина 51 cm

Број на пакети: 1
  • Бруто тежина на пакувањето: 59,35 kg
www.odikea.com © 2020