TERTIAL

Работна ламба

Галерија

1,040 ден.
Карактеристики на производот:
> Материјал: челик 
> Боја: бела

Димензии на прозиводот:
> Абажур, дијаметар: 17 см
> Кабел, должина: 1,5 м

Димензии на пакувањето:
> Должина: 56 см
> Ширина: 17 см
> Висина: 12 см
Бруто тежина: 0,94 кг
www.odikea.com © 2020