TARVA

Кревет со латофлекс 90x200 см

Галерија

6,360 ден.
Код на производ: 890.095.68
Карактеристики на производот
> Материјал: дрво
> Боја: дрво

Димензии на прозводот:
> Должина: 209 см
> Ширина: 98 см

Број на пакети:2

Вклучени производи:
> TARVA кревет (30261270)-1бр
> LUROY латофлекс (90160211) - 1бр

Димензии на пакувањето:
TARVA кревет (30261270)-1бр
> Должина: 204 см
> Ширина: 25 см
> Висина: 7 см
Бруто тежина: 17,49 кг

LUROY латофлекс (90160211) - 1бр
> Должина: 90 см
> Ширина: 21 см
> Висина: 5 см
Бруто тежина: 6,00 кг
www.odikea.com © 2020