SVARTA

Кревет на два спрата 90 х 200 см

Галерија

15,270 ден.
Код на производ: 102.479.73
 Карактеристики на производот:

> Материјал: челик
> Боја: сива

Димензии  на производот
 > Должина : 208 см
 > Ширина : 97 см
 > Висина : 159 см
 
Број на пакети: 3
Димензии на пакувањето:
Пакет бр: 1
> Должина: 163 см
> Ширина: 100 см
> Висина: 11 см
Бруто тежина: 29.50 кг
 
Пакет бр: 2
> Должина: 206 см
> Широчина: 44 см
> Височина: 5 см
Бруто тежина: 15.00 кг

Пакет бр: 3
> Должина: 206 см
> Ширина: 99 см
> Висина: 6 см
 Бруто тежина: 26.00 кг
 
*Душекот и постелнината се продаваат одделно.
www.odikea.com © 2020