SKUBB

Организатор 93х55х19 см

Галерија

1,040 ден.
Карактеристики на производот:
> Материјал: 100% полиестер
> Боја: сива

Димензии на производот:
> Ширина: 93 см
> Длабочина: 55 см
> Висина: 19 см

Димензии на пакетот
> Должина: 95 см
> Ширина: 23 см
> Висина: 4 см
Бруто тежина на апаратот: 1,10 кг
www.odikea.com © 2020