MOSSLANDA

Полица 115см

Галерија

1,500 ден.
Код на производ: 902.921.03
Категории: Полици
Карактеристики на производот:
> Материјал: медијапан
> Боја: бела

Димензии на производот
> Должина: 115 см
> Длабочина: 12 см
> Макс. тежина: 7,50 кг

Димензии на пакувањето:
> Должина: 115 см
> Ширина: 12 см
> Висина: 7 см
Бруто тежина: 2,21 кг
www.odikea.com © 2020