MOSSLANDA

Полица 55см

Галерија

810 ден.
Код на производ: 402.917.66
Категории: Полици
Карактеристики на производот:
> Боја: бела

Димензии на производот
> Должина: 55 см
> Длабочина: 12 см
> Макс. тежина:5,00 кг

Димензии на пакетот
> Должина: 55см
> Ширина: 12 см
> Висина: 7 см
Бруто тежина: 1,06 кг
www.odikea.com © 2020