BEVARA

Штипки за запечатување на храна

Галерија

210 ден.
Код на производ: 503.391.69
Категории: Кујна
Карактеристики на производот:
> Материјал: Полипропиленска пластика

Димензии на производот
>Број во пакет: 10 парчиња. 


Димензии на пакувањето:
>Број на пакет: 1
> Должина: 16 см
> Ширина: 11 см
> Висина: 2см
Бруто тежина: 0,4 кг
www.odikea.com © 2020