BEKVAM

Рафт за зачини

Галерија

500 ден.
Код на производ: 204.871.75
Категории: Кујна
Карактеристики на производот:
> Материјал: јасика
> Боја: светло кафеаво

Димензии на производот:
> Ширина: 40 см
> Длабочина: 10 см
> Висина: 9 см

Димензии на пакетот:
> Должина: 41 см
> Ширина: 11 см
> Висина: 3 см
Бруто тежина: 0,53 кг
www.odikea.com © 2020