VURM

Држач за шишиња

Галерија

980 ден.
Код на производ: 300.557.60
Карактеристики на производот:
> Материјал: нерѓосувачки челик
> Боја: сива

Димензии на производот:
> Ширина: 12 см
> Длабочина: 10 см
> Висина: 45 см

Димензии на пакувањето:
> Должина: 45 см
> Ширина: 12 см
> Висина: 10 см
Бруто тежина: 0,60 кг
www.odikea.com © 2020