VARIERA

Силиконска подлога за фиоки

Галерија

360 ден.
Код на производ: 800.128.53
Категории: Кујна
Карактеристики на производот:
> Материјал: пластика
> Боја: безбојна

Димензии на производот:
> Должина: 150 см
> Ширина: 50 см

Димензии на пакетот:
> Должина: 50 см
> Дијаметар: 5 см
Бруто тежина: 0,51 кг
www.odikea.com © 2020