TVETO

Чадор за надворешна употреба 180x145 см

Галерија

2,180 ден.
Код на производ: 804.688.57
Карактеристики на производот:
>Материјал:100% полиестер, жици, челик, 
> Боја: крем

*Основата на чадорот се продава одделно


Димензии на производот:
>Должина: 180 см
>Ширина: 145 см
>Рачка, дијаметар: 32 mm
>Мин. висина: 150 см
>Макс. висина: 220 см

Димензии на пакетот:
>Должина: 138 см
>Ширина: 10 см
>Висина: 8 см
>Бруто тежина: 2,79 кг 

UV заштеда од сонце 25%

Чадорот ќе трае најдолго ако редовно го чистите, го заштитувате со навлака кога не го користите и го чувате на ладно и суво место во затворен простор кога сезоната ќе заврши.
www.odikea.com © 2020