TAGARP

Подна ламба

Галерија

930 ден.
Код на производ: 204.040.95
Карактеристики на производот:
Материјал: челик, полипропиленска пластика
Боја: црна

Димензии на производот:
> Висина: 180 см
> Основа, дијаметар: 21 см
> Абажур, дијаметар: 24 см
> Кабел, должина: 80 см

Димензии на пакетот:
> Должина: 30 см
> Ширина: 25 см
> Висина: 10 см
Бруто тежина: 5,00 кг
www.odikea.com © 2020