MARIT

Подлога за маса

Галерија

210 ден.
Код на производ: 302.461.85
Карактеристики на производот:
> Материјал: 80% памук, 20% полиестер
> Боја: беж 

Димензии на производот
> Должина: 45 см
> Ширина: 35 см

Димензии на пакетот
> Должина: 37 см
> Ширина: 12 см
> Висина: 1 см
Бруто тежина: 0,09 кг


www.odikea.com © 2020