FNISS

Kорпа за отпадоци

Галерија

210 ден.
Код на производ: 402.954.39
Карактеристики на производот:
> Материјал: полипропиленска пластика
> Боја: бела

Димензии на производот:
> Висина: 28 см
> Дијаметар: 28 см
> Обем: 10 л

Димензии на пакетот:
> Висина: 28 см
> Дијаметар: 29 см
Бруто тежина: 0,36 кг
www.odikea.com © 2020