DJURA

Масичка за во кревет

Галерија

1,320 ден.
Код на производ: 504.043.34
Карактеристики на производот 
 > Материјал:  дрво, медијапан
 > Боја: бела

Димензии на производот

 > Должина: 58 см
 > Ширина: 38 см
 > Висина: 25 см

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
 > Должина: 58 см
 > Ширина: 38 см
 > Висина: 6 см
Бруто Тежина: 1,34 кг
www.odikea.com © 2020