BRIMNES

TV комода

Галерија

9,560 ден.
Код на производ: 403.376.94
Категории: TV комоди
Карактеристики на производот:
> Материјал: иверица, калено стакло
> Боја: бела

Димензии на производот:
> Ширина: 120 см
> Длабочина: 41 см
> Висина: 53 см
Макс. тежина: 30 кг 

Број на пакети:2

Димензии на пакувањето:
Пакет бр: 1
> Должина: 59 см
> Ширина: 40 см
> Висина: 13 см 
Бруто тежина: 15.40 кг 

Пакет бр: 2
> Должина: 124 см
> Ширина: 43 см
> Висина: 6 см
Бруто тежина: 18.50 кг 
www.odikea.com © 2020