TJENA

Кутија со капак 25x35x20 см

Галерија

570 ден.
Карактеристики на производот:
Материјал: хартија
Боја: сива - шарена

Димензии на производот:
Должина: 35 см
Ширина: 25 см
Висина: 20 см

Димензии на пакетот:
Должина: 60 ​​см
Ширина: 36 см
Висина: 4 см
Бруто тежина: 0,77 кг

*Погоден за библиотека BILLY (длабочина 28 см) и предмет за складирање BESTÅ (длабочина 40 см)
www.odikea.com © 2020