PATRULL

Заштитни протектори

Галерија

360 ден.
Код на производ: 200.989.63
Карактеристики на производот 
  > Материјал: пластика
  > Боја: бела

Количина по пакување: 12 парчиња

Димензии на пакување

 Број на пакување: 1
  > Должина: 19 см
  > Ширина: 15 см
  > Висина: 3 см
  > Бруто Тежина: 0,03 кг
www.odikea.com © 2020