MICKE

Биро

Галерија

9,080 ден.
Код на производ: 099.030.14
Карактеристики на прозиводот:
Материјал: иверица, челик
Боја: бела
*магнетна плоча за пишување

Димензии на производот:
Ширина: 105 см
Длабочина: 50 см
Висина: 140 см

Вклучени производи:
MICKE биро 80213074 - 1бр
MICKE надградба 90180025 - 1бр

Димензии на производот MICKE биро 80213074:
> Ширина: 105 см
> Длабочина: 50 см
> Висина: 75 см
> Макс. тежина: 50 кг

Димензии на прозиводот MICKE надградба 90180025:
> Ширина: 105 см
> Длабочина: 16 см
> Висина: 65 см

Број на пакети: 2

www.odikea.com © 2020