MARIT

Постелка за маса

Галерија

500 ден.
Код на производ: 803.438.10
Карактеристики на производот 
  > Материјал: 80% памук, 20% полиестер
  > Боја: сива

Димензии на производот

  > Должина: 130 см
  > Ширина: 35 см

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
  > Должина: 35 см
  > Дијаметар: 5 см
  > Бруто Тежина: 0,24 кг
www.odikea.com © 2020