LUROY

Латофлекс

Галерија

1,640 ден.
Код на производ: 301.602.09
  Карактеристики на производот: 
 > Материјал: фурнир/дрво 

Димензии  на продуктот: 
> Должина: 200 см
> Ширина: 80 см
> Висина: 4 см

 Број на пакети: 1
Димензии  на пакувањето: 
> Должина: 80 см
> Ширина: 21 см
> Висина: 5 см
Бруто тежина: 5.30 кг


www.odikea.com © 2020