LUROY

Латофлекс

Галерија

1,670 ден.
Код на производ: 901.602.11
 Карактеристики на производот: 
 > Материјал: фурнир/дрво

Димензии  на продуктот:
> Должина: 200 см
> Ширина: 90 см
> Висина: 4 см

Број на пакети: 1
Димензии  на пакувањето:
> Должина: 90 см
> Широчина: 21 см
> Височина: 5 см
Бруто тежина: 6.00 кг


www.odikea.com © 2020