LINNMON/ADILS

Работна маса

Галерија

2,180 ден.
Код на производ: 794.163.36
Карактеристики на прозиводот:
> Материјал: иверица, челик, пластика
> Боја: даб

Димензии на производот
> Должина: 100 см
> Ширина: 60 ​​см
> Висина: 73 см

Вклучени производи:

LINNMON плотна за маса, 100x60 см, бела (70473604) -1бр
ADILS ногарки (90217972) - 4бр

Димензии на вклучените производи:
LINNMON плотна за маса, 100x60 см, бела (70473604)
> Должина: 100 см
> Ширина: 60 ​​см
> Дебелина: 3,4 см
Макс. тежина: 50 кг

ADILS ногарки (90217972)
> Должина: 70 см
> Ширина: 11 см
> Висина: 6 см
Бруто тежина: 0,88 кг
www.odikea.com © 2020