KLADDIG

Лигавник со ракави

Галерија

580 ден.
Код на производ: 803.072.23
Карактеристики на прозиводот:
> Материјал: 100% полиестер 
> Боја: шарено

Димензии на производот
> Должина: 38 см
> Ширина: 30 см

Димензии на пакетот
> Должина: 33 см
> Ширина: 23 см
Бруто тежина: 0,06 кг
www.odikea.com © 2020