HONEFOSS

Огледало без рамка

Галерија

1,730 ден.
Код на производ: 601.820.59
Категории: Огледала
Карактеристики на производот 
  > Материјал: стакло
  > Количина по пакување: 10 парчиња

Димензии на производот

  > Ширина: 18 см
  > Висина: 21 см

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
  > Должина: 22 см
  > Ширина: 19 см
  > Висина: 5 см
  > Бруто Тежина: 2,9 кг
www.odikea.com © 2020