GRONO

Столна ламба / бела

Галерија

750 ден.
Код на производ: 203.732.25
Карактеристики на производот 
 > Материјал:  стакло
 > Боја:  бела

Димензии на производот

 > Ширина: 10 см
 > Висина: 22 см
 > Должина, кабел: 1,5 м

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
 > Должина: 24 см
 > Ширина: 11 см
 > Висина: 11 см
 > Бруто Тежина: 1,10 кг
www.odikea.com © 2020