TRADKRASSULA

Постелнина/ јорганска навлака и перница 150х200 см

Галерија

700 ден.
Код на производ: 503.928.40
Категории: Постелнини
Карактеристики на производот:
> Материјал: 52% полиестер, 48% памук
> Боја: бело - сино

Димензии на производот:
> Должина на јорган : 200 см
> Ширина на јорган : 150 см
> Должина на перница : 50 см
> Ширина на перница : 60 см
> Густина на ткаење : 100 квадратни инчи

Димензии на пакетот:
> Должина: 27 см
> Дијаметар: 9 см
Бруто тежина: 0,65 кг
www.odikea.com © 2020