SKOLDBLAD

Перница

Галерија

290 ден.
Код на производ: 804.242.36
Категории: Постелнини
Карактеристики на производот:
> Полнеж: 100% полиестер
> Материјал: 100% полипропилен

Димензии на прозиводот:
> Должина: 50 см
> Ширина: 60 см
> Полнеж, тежина: 350 г

Димензии на пакувањето:
> Дoлжина: 50 см
> Диjаметaр: 13 см
Бруто тегло: 0.39 кг

www.odikea.com © 2020