SILVERTOPP

Покривка 150см х 200см

Галерија

500 ден.
Код на производ: 404.242.24
Категории: Постелнини
Карактеристики на производот 
  > Материјал: 100% полиестер
  > Боја: бела

Димензии на производот

  > Должина: 200 см
  > Ширина: 150 см

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
  > Должина: 47 см
  > Дијаметар: 16 см
  > Бруто тежина: 0,59 кг
www.odikea.com © 2020