IKEA PS 2002

Сад за полевање

Галерија

240 ден. 210 ден.
Код на производ: 804.185.89
Карактеристики на производот:
> Материјал: Полипропиленска пластика
> Боја: светло сина

Димензии на производот:
> Висина: 33 см
> Обем: 1,2 л

Димензии на пакетот:
> Должина: 35 см
> Ширина: 33 см
> Висина: 13 см
Бруто тежина: 0,18 кг
www.odikea.com © 2020