GLOSTAD

Двосед

Галерија

11,000 ден.
Код на производ: 104.658.24
Категории: Двоседи
Карактеристики на производот:
> Материјал :ламиниран дрвен фурнир, челично седиште, 100% полиестер, полиуретанска пена 25 кг / м3
> Боја: сина

Димензии на производот:
> Висина на потпирач за рака, : 57 см
> Ширина на потпирачот за рака: 3,5 см
> Длабочина: 78 см
> Висина под мебелот: 23 см
> Седиште, длабочина: 54 см
> Седиште, висина: 41 см
> Седиште, ширина: 114 см
> Ширина: 121 см

Димензии на пакетот:
> Должина: 116 см
> Ширина: 65 см
> Висина: 20 см
Бруто тежина: 19,70 кг
www.odikea.com © 2020