TILKORT

Покривка 220см х 240см

Галерија

1,630 ден.
Код на производ: 302.718.63
Категории: Постелнини
Карактеристики на производот 
  > Материјал: 100% полиестер
  > Боја: бела

Димензии на производот

  > Должина: 220 см
  > Ширина: 240 см

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
  > Должина: 47 см
  > Дијаметар: 18 см
Бруто Тежина: 1,44 кг
www.odikea.com © 2020