TARENDO/GUNDE

Трпезариска маса со 4 стола

Галерија

6,350 ден.
Код на производ: 890.106.99
 Карактеристики на производот:

 TARENDO трпезариска маса ( 990.004.83 )
 > Материјал: челик, иверица, пластика
 > Боја: црна 

GUNDE стол на расклопување ( 002.177.97 )
 > Материјал: галванизиран челик, ПВЦ
 > Боја: црна
 >Тестирано со: 100 kg
 *погоден за надворешна употреба 

Димензии на производот:
 TARENDO трпезариска маса ( 990.004.83 )
 > Должина: 110 cm
 > Ширина: 67 cm
 > Висина: 74 cm

GUNDE стол на расклопување ( 002.177.97 )
 > Ширина: 41 cm
 > Длабочина: 45 cm
 > Висина: 78 cm
 > Седиште, ширина: 37 cm
 > Седиште, длабочина: 34 cm
 > Седиште, висина: 45 cm

Број на пакети:6

Вклучени производи: 

TARENDO Плотна трпезариска маса 110 х 67 cm / црна( 30242291 ) - 1 бр.
Димензии на пакувањето:  
> Должина: 117 cm
> Ширина: 69 cm
> Висина: 2 cm
Бруто тежина на пакувањето: 8,65 kg

TARENDO Основа за трпезариска маса ( 70245042 ) - 1 бр.
Димензии на пакувањето:  
> Должина: 147 cm
> Ширина: 18 cm
> Висина: 7  cm
Бруто тежина на пакувањето: 8.70 kg

GUNDE стол на расклопување ( 002.177.97 ) - 4 бр.
Димензии на пакувањето:  
> Должина: 90 cm
> Ширина: 42 cm
> Висина: 6 cm
Бруто тежина на пакувањето: 2.86  kg
www.odikea.com © 2020