SKUBB

Корпа за алишта

Галерија

1,160 ден.
Код на производ: 302.240.46
Карактеристики на производот:
> Материјал: 100% полиестерска рамка челик
> Боја: црна

Димензии на производот
> Ширина: 22 см
> Длабочина: 55 см
> Висина: 65 см
>Обем: 80 л

Димензии на пакетот
> Должина: 71 см
> Ширина: 26 см
> Висина: 2 см
Бруто тежина: 0,95 кг
www.odikea.com © 2020