RYET

LED сијалица, GU10, 200 лумени, 3 парчиња

Галерија

520 ден.
Код на производ: 503.986.01
Категории: Осветлување
Карактеристики на производот 
 > Материјал:  пластика
 > Светлосен флукс: 200 лумени
 >моќност: 3 W
 >Пакет Кол: 3 парчиња

  • Димензии на пакувањето: 
  •  > Должина: 16 cm
  •  > Ширина: 6 cm
  •  > Висина: 5 cm

Број пакети: 1
  • Бруто тежина на пакувањето: 0,09 kg
www.odikea.com © 2020