ROTERA

Свеќник / светлорозево

Галерија

360 ден.
Код на производ: 504.224.27
Карактеристики на производот 
  > Материјал: метал, стакло
  > Боја: светлорозево

Димензии на производот

  > Висина: 21 см

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
  > Должина: 21 см
  > Дијаметар: 12 см
  > Тежина: 0,41 кг
www.odikea.com © 2020