PLUGGHАST

Организатор 55x49x19 см

Галерија

360 ден.
Карактеристики на производот:
> Материјал: 100% полипропилен
> Боја: бела

Димензии на производот:
> Длабочина: 49 см
> Висина: 19 см
> Ширина: 55 см

Димензии на пакетот:
> Должина: 54 см
> Ширина: 34 см
> Висина: 1 см
Бруто тежина 0,17 кг
www.odikea.com © 2020