NOT

Подна ламба за читање / црна

Галерија

1,730 ден.
Код на производ: 603.246.76
Карактеристики на производот 
 > Материјал:  челик, пластика
 > Боја: црна

Димензии на производот:
> Височина: 174 cm
> Основа, дијаметар: 27 cm
> Абажур, дијаметар: 28 cm
> Кабел, должина: 2.0 m 

Димензии на пакувањето: 
> Должина: 37 cm
> Ширина: 29 cm
> Висина: 13 cm

Број пакети: 1
Бруто тежина на пакувањето: 4,30 kg
www.odikea.com © 2020