MARIT

Постелка за маса

Галерија

210 ден.
Код на производ: 703.498.84
Карактеристики на производот 
  > Материјал: 80% памук, 20% полиестер
  > Боја: розева

Димензии на производот

  > Должина: 35 см
  > Ширина: 45 см

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
  > Должина: 35 см
  > Ширина: 12 см
  > Висина: 1 см
  > Бруто Тежина: 0,08 кг
www.odikea.com © 2020