MALA

Табла за цртање

Галерија

2,050 ден.
Код на производ: 702.448.39
Карактеристики на производот 
  > Материјал: дрво

Димензии на производот

  > Должина: 43 см
  > Ширина: 62 см
  > Висина: 118 см

Димензии на пакување

Број на пакување: 1
  > Должина: 118 см
  > Ширина: 62 см
  > Висина: 3 см
  > Бруто Тежина: 4,30 кг
www.odikea.com © 2020