KNOPPARP

Двосед

Галерија

8,120 ден.
Код на производ: 104.246.21
Карактеристики на производот:
> Материјал: метална конструкција, полипропиленска пластика, полиуретанска пена, навлаки од полиестер
> Боја: светло сива

Димензии на производот:
> Ширина: 119 см
> Длабочина: 76 см
> Висина: 69 см
> Светлосна висина под мебелот: 21 см
> Потпирач за рака, висина: 69 см
> Седиште, ширина: 108 см
> Седиште, длабочина: 54 см
> Седиште, висина: 39 см

Димензии на пакувањето:
> Должина: 113 см
> Ширина: 31 см
> Висина: 25 см 
Бруто тежина: 17.42 кг 
www.odikea.com © 2020