DRAGGAN

Количка на тркалца

Галерија

2,180 ден.
Код на производ: 702.455.94
Карактеристики на производот:
> Материјал: челик, пластика
> Боја: сребрена

Димензии на производот:
> Должина: 40,5 см
> Ширина: 32 см
> Висина: 74,5 см

Димензии на пакувањето:
> Должина: 75 см
> Ширина: 34 см
> Висина: 6 см
Бруто тежина: 3,20 кг
www.odikea.com © 2020