ASKEBY

Двосед на развлекување

Галерија

15,730 ден.
Код на производ: 603.087.04
Категории: Двоседи
Карактеристики на производот:
> Материјал: иверица, текстил,
> Боја: зелена

Димензии на производот:
> Ширина: 149 см
> Длабочина: 72 см
> Седиште, длабочина: 50 см
> Седиште, висина: 38 см
> Висина: 72 см
> Кревет, ширина: 110 см
> Кревет, должина: 198 см

Димензии на пакувањето:
> Должина: 150 см
> Ширина: 71 см
> Висина: 63 см
Бруто тежина: 38.80 кг 
www.odikea.com © 2020